A legjobb okostégla. LeierPlan töltött téglák a Leier kínálatában

Ma már nem elég kiváló minőségű falazóanyagot gyártani. A falazóanyagok teherbíró képességén túl a hőszigetelő képességük is alapvető fontosságú lett.

Nem mindegy, hogy mennyibe fog kerülni a téli fűtés és a nyári klimatizálás családi házában?

  • Ha igen a válasza, akkor nézze meg a Leier által kínált megoldásokat családi háza falának megépítéséhez. Nem fogja megbánni.

Hazánk legnagyobb építőanyag gyártójaként a Leier eddig sem arról volt híres, hogy ölbe tett kézzel ül a babérjain. A Leier Hungária Kft. győri központjában pontosan tisztában vannak azzal, hogy piacvezető pozíciójuk nem véletlenül hullott az ölükbe. A vásárlók bizalmáért folyamatosan meg kell dolgozniuk.

Ma már nem elég pusztán kiváló minőségű falazóanyagokat kínálni a vásárlóknak. A kiváló minőségű téglából még nem lesz automatikusan hosszú évtizedeken át takarékosan működtethető családi ház. A falazóanyagot szakszerűen be is kell építeni ahhoz, hogy a kiváló minőség visszaköszönjön az alacsony fűtési költségekben.

Szakmai támogatás a Leier téglák szakszerű beépítéséhez

Éppen ezért a Leier nemcsak jó minőségű falazóanyagokat gyárt, hanem képzi a tégla beépítésével foglalkozó szakembereket azért, hogy a lehető legjobb minőségben tudják kiszolgálni a termékeiket családi házuk felépítéséhez megvásárlókat.

A képzés azért fontos, mert a tégla minőségén túl a beépítés szakszerűségén is múlik a fal tartóssága és hőszigetelő képessége. A hőhídmentes építkezés nemcsak a legkorszerűbb anyagok felhasználását, hanem a legprecízebb munkavégzést is megköveteli. Megfelelő szaktudás és gyakorlat nélkül ezt a tudást nem lehet megszerezni. Éppen ezért a Leier által szervezett képzések a szükséges szaktudás megszerzéséhez segítik hozzá a kivitelező szakembereket, akik naprakész szaktudásuk birtokában már a mindennapi munkájuk során meg fogják szerezni azt a gyakorlatot, ami a LeierPlan téglák hőhídmentes beépítéséhez szükséges.

A cég csiszolt tégláihoz kínálja a Leier FIX univerzális építési ragasztóhabot, és a LeierPLAN vékony falazóhabarcsot is.

Ha a kivitelezők a milliméter pontosságúra csiszolt LeierPlan falazóelemekkel szakszerűen dolgoznak, és rendeltetésszerűen használják a ragasztóhabot vagy a vékony falazóhabarcsot, akkor a falban nem alakulnak ki hőhidak. Ezzel elkerülhető a párakicsapódás és elkerülhető a fal penészesedése is. Nemcsak kisebb lesz a habarcsfelhasználás, hanem a falazáskor a falba bevitt víz mennyisége is jóval kisebb lesz, ezért a fal gyorsabban szárad, gyorsabb lesz a munkavégzés is.

A kiváló minőségű LeierPlan téglák és korszerű kötőanyagok használata szakszerű beépítéssel gazdaságosabbá teszi az építkezést. Ez forintban kifejezett előnyt is jelent a hagyományos habarcsos falazáshoz képest.

Prémium kategóriás okostéglák a Leier kínálatában

A homlokzati hőszigetelés bajnokait fejlesztette ki a Leier, és csak Önön múlik, hogy családi háza építéséhez a startvonalra állítja-e őket.

A Leier két okostéglájának üregszerkezete a legkorszerűbb szigetelőanyagokkal van feltöltve, és ez piacvezető, prémium kategóriás okostéglákat ad Önnek családi háza felépítéséhez.

  • A LeierPlan ISO kőzetgyapottal töltött prémium kategóriás okostégla hőszigetelő képességét csak a LeierPlan ISO+ grafitos polisztirollal töltött okostéglák múlják felül.
  • Családi házát melyik bajnok beépítésével képzeli el?
LeierPlan ISO+ és ISO tégla

A jók közül melyik a jobb? Látja is. A Leier szürke színű, grafitos polisztirollal töltött téglája bír jobb hőszigetelési értékkel. Kőzetgyapot betétes társa se nagyon marad le tőle.

Mit tud az ISO és az ISO+ tégla, amiért leköröz a falazóanyag piacon szinte minden versenyzőt?

  • Alapvetően olyan kiemelkedő hőszigetelési értékeket, amivel egyetlen más falazóanyag sem rendelkezik. Ezt pedig azzal éri el, hogy a korábban levegővel töltött üregszerkezet az ISO téglában kőzetgyapottal, az ISO+-ban pedig grafitos polisztirollal van feltöltve.

A LeierPLAN 44 iSO és iSO+ téglák kiemelkedő hasznosságát az adja, hogy a falazóanyagok pillanatnyilag elérhető legmagasabb műszaki színvonalát jelentik. Remekül használhatók családi házak építéséhez, mert az elérhető legkedvezőbb hőszigetelő képességgel rendelkeznek. A kőzetgyapottal töltött iSO tégla U=0,16 W/m2K, a grafitos polisztirollal töltött iSO+ pedig U=0,15 W/m2K hőátbocsátási értékkel rendelkezik. Ez utóbbi a Magyarországon jelenleg elérhető legjobb hőátbocsátási értékkel bíró tégla.

Az ISO téglákból épült falnál nincs szükség semmilyen egyéb homlokzati hőszigetelésre. Az okostéglák újításának nagyszerűsége a hőszigetelőanyag védelmében rejlik. Ezek a prémium kategóriás téglák szerkezeti kialakításukkal megvédik a bennük lévő szigetelő anyagot a fizikai behatásokkal szemben, nem úgy, mint a hagyományos homlokzati hőszigetelési módoknál.

Ha úgy tetszik az okostéglában a hőszigetelés a tégla belsejében, üregszerkezetében van, míg a hagyományos téglafalnál a homlokzati falra kerül. Ezért aztán nincsenek horpadások a ház falán a polisztirol táblában. A tégla könnyűszerrel megelőzi ezt. Nem kell érinthetetlenként kezelni a 10egynéhány centiméteres szigeteléssel borított homlokzati falat, mert nincs hőszigeteléssel borított homlokzati fal. Az ISO tégláknál hőszigeteléssel bélelt homlokzati fal van, az elérhető legmagasabb hőszigetelési értékekkel.

A Leier okostégláival olyan kiemelkedő hőháztartással rendelkező családi házat építhet, amely télen és nyáron is a legkedvezőbb árakon fogja tudni biztosítani a legkellemesebb belső klímát otthonában.

  • Kell Önnek ennél több az elkövetkező évtizedekben?

Már csak egy kérdésünk maradt:

Melyik bajnokot állítja a startvonalra családi háza építésekor?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük