Betoncserép tető felújításához

A Terrán Tetőcserép a névváltoztatáson és termékköre megújításán túl a cseréptetős családi házak tetőfelújításához a Renova cserepen túl kifejlesztette a Synus cserepet is. Ez az a két cserép, amelyet kifejezetten a felújításokhoz javasol a gyártó. Nézzük meg, hogy miért?

A Terrán Tetőcserép Kft-nél évtizedek óta tudatosan építkeznek, és ennek keretében átgondoltan formálják betoncserép értékesítésüket. Az utóbbi évek történései meggyőzően alátámasztják ezt.

A Terrán betoncserép kínálatában új színek jelentek meg az elmúlt években. Olyan életérzéseket és varázslatos hangulatot felidéző új színeket alkottak meg a cég boszorkánykonyhájában, mint a baráti összejövetelekre emlékeztető merlot, a mediterrán tengerparti nyaralásokat felidéző korall, a reggeli ébredésre emlékeztető mocca, vagy pedig a szilárd elhatározást kifejező carbon. Korunk divatos trendszínei közül Önnek melyik a kedvence? Vagy még nem tudott választani?

2014-ben már nem érték be az újabb színek megjelenésével, hisz Terrán Tetőcserép lett a korábbi Mediterrán cserép. A márkanév megújítása modernebb megjelenést, és a vásárlói igényekre a kor igényeinek jobban megfelelő válaszok adását tette lehetővé.

Terrán Synus sötétbarna tető

Terrán Synus sötétbarna tető Elegant felületvédelemmel. A Synus cserepek új építésnél és a tető felújításánál is sokszor kerülnek fel a tetőre

Az új színeknek a megjelenése és a termékszerkezet megújítása nemcsak felbolydította a betoncserepek piacát, hanem a még hiányzó vevői rések igényeinek a kielégítésével már teljes körűleg biztosítja a piaci igények lefedését. A beton tetőcserép mediterrán életérzést meghaladó modern és minimál formai és stílusjegyeivel ma már szinte mindenkinek a házán ott lehet kompromisszumok nélkül. Egyszerűen azzal, hogy olyan választékban áll rendelkezésre, hogy mindenki ki tudja választani az otthona stílusának és egyéni ízlésének megfelelő tetőcserepet a betoncserepek kínálatából.

A kiváló minőség, színállóság és tartósság abszolút kielégítésén túl a betoncserepek gazdag szín és formaválasztékával a gyártó elérte azt, hogy senkinek sem kell távozni a Terrán Tetőcseréptől üres kézzel. Ez pedig nagy szó a mai igencsak változatos tetőcserép piacon. A színválaszték bővítésével és a termékszerkezet átstrukturálásával nemcsak átalakították termékkínálatukat, hanem a vevői igényeket is betoncserépbe öntötték.

A kínálat azonban nem lenne teljes a tetőfelújításokra szánt betoncserepek megjelenése nélkül. Ez is több száz ezres piacot jelent ma a családi házak nagyjából 2,8 milliós piacán.

terrán renova plus cseréptető

Terrán Renova Plus cseréptető tégla színben

A Terrán RENOVA elnevezésű betoncserepe már a nevében is kifejezi a sorsát. A felújítások kedvenc cserepeként lehel életet a felújított régi tetőkbe. A tetőfelújításra szánt cserepek körében az egyszeri felületkezelés helyett a Renova Plus betoncserepek kétszeres felületkezelésükkel még nagyobb garanciát jelentenek a felület időjárás és színtartósságára, hisz a Renova Plus tégla, barna és fekete színben is elérhető.

A kétszeres felületkezelés azt is biztosítja, hogy ez a betoncserép nagy biztonsággal ellenáll jégesőnek, fagynak és a zord őszi és téli viharoknak is.

terrán synus mogyoróbarna tető

A Terrán Synus mogyoróbarna színben a tetőfelújítások egyik kedvenc cserepe

A tetőfelújítás másik közkedvelt Terrán cserepe a Synus. Nem véletlenül sikercserepe ez a Terránnak. Miért is lehet igazi sikertörténet a Synus?

  • A vevők keresése világosan kifejezi, hogy a Synus cserepek 3,9 kilogrammos darabsúlya különösen vonzóvá teszi ezt a cserepet a tetőjüket felújítók között. Egy felújításnál nem mindegy ugyanis, hogy a régi tetőszerkezet milyen mértékben tartható meg a tetőfedéshez választott új cserép tartószerkezeteként. A Synus nem okoz csalódást.
  • Extra tartós szín és felületkezelésével vihar és fagyálló tetőfedést alakíthat ki a cserépből.
  • Nem utolsó sorban kifejezetten bizalmat gerjesztő az 50 éves garancia a Synusra is.
  • A cserepek kifejezetten kedvező ára további hatalmas vonzerőt jelent, aminek nem könnyű ellenállni.
  • A Synus változatos választási lehetőségét a mogyoróbarna színvilág mellett a tégla, a meggypiros, sötétbarna és a fekete választása jelenti.

Milyen színben szeretné látni Synus cserepekkel felújított tetőjét?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük