Családi ház építés Porotherm téglából

A családok otthonteremtési kedvezménye talán felélénkíti a csipkerózsika álmát alvó családi ház építés piacát is. Hallott az otthonteremtési kedvezmény jelentős emelkedéséről?

Azok a családok, akik az elkövetkező 10 évre vállalnak három gyereket, családi házuk megépítéséhez vissza nem térítendő támogatásként 10 millió forintot kapnak. Sőt a 10 millió forintos támogatást azok a kétgyermekes családok is megkaphatják, akik vállalnak egy harmadik gyereket is a már meglévő két gyermek mellé.

családi ház építés

Családi ház építés 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatással

Az építkezés terheinek megkönnyítését segíti még az is, hogy nemcsak ezt a vissza nem térítendő támogatást vehetik igénybe, hanem még 10 millió forintos kedvezményes kamatozású hitelt is felvehetnek akkor, ha megfelelnek a feltételeknek. Kattintson a cikkben lévő linkre, és ismerje meg részletesen a feltételeket!

A családi ház építés az elmúlt években olyan aránytalanul nagy terheket rótt a családokra, hogy alig-alig kezdtek hozzá az építkezéshez. Az elmúlt években olyan drasztikus mértékben visszaesett a családi ház építések száma, hogy a KSH kimutatásai szerint 2011-ben 12 655, 2012-ben 10 560, 2013-ban 7 293, 2014-ben pedig 8 358 lakás épült hazánkban. Elmondhatjuk tehát, hogy 14-ben már ezerrel több új lakás épült, mint egy évvel korábban, de ez a tartósan 10 ezer körüli új lakás építési szám drasztikusan elkeserítő volt. Ezzel az építkezési ütemmel számolva a hazai négymillió feletti (A KSH 2011-es népszámlálása szerint 4.390.000 lakás van hazánkban.) lakásállomány több mint 400 év alatt újulna meg. Ön szerint lakásaink és családi házaink négy évszázadig állni fognak még?

Ez az áldatlan helyzet már tarthatatlan volt. Valószínűleg ez is szerepet játszott abban a kormányzati szándékban, amely az építkezési kedv élénkítését célzó intézkedéshez vezetett.

Azok a családok, akik családi ház építésbe kezdenek, hosszú távon gondolkodnak, hisz az elkövetkező évtizedekre építenek a családjuknak otthont. Hosszú távra gondolják az otthon teremtést és a családalapítást is, hisz több tízmillió forintot fordítanak az építkezésre, és lehet, hogy adósságba is verik magukat. Ehhez kapnak most vissza nem térítendő állami támogatást.

Biztosak lehetünk abban, hogy az új otthonukat építők többsége a Porotherm téglát fogja választani az építkezéshez. Talán most megkérdezi, hogy miért lehetünk ebben olyan biztosak?

Azért lehetünk olyan határozottak a beépített tégla kérdésében, mert az elmúlt évtizedek tapasztalata ezt támasztja alá. Már évtizedek óta az építkezők többsége ezt, a Wienerberger tégláját választja.

Ön elgondolkodott már azon, hogy ennyi ember évtizedeken keresztül azért nem tévedhet olyan nagyot?

  • Mi lehet az oka annak, hogy olyan sokan a Porotherm téglát választották?
  • Döntésüknek mik lehettek az okai?
  • Az is fontos kérdés lehet, hogy vajon mit tud a Porotherm tégla, hogy olyan sokan választják már évtizedek óta?
  • Miért éri meg ezt a téglát választani?

Talán nem is gondolkodott még ezeken a kérdéseken, de abban biztos vagyok, hogy a Porotherm téglát Ön is ismeri, és különösebben nem is kell bemutatni. Vásárlási döntéséhez azonban több fontos információra is szüksége lesz a tégláról?

  1. Az egyik legfontosabb kérdés talán az, hogy a teherhordó falak építéséhez használható többféle Porotherm tégla közül melyiket lenne érdemes választania?
  2. Ha pedig már választott főfalainak építéséhez egyet, akkor a következő fontos kérdés, hogy hány darabra lesz szüksége ebből a téglából?
  3. Ha ez is megvan, akkor máris itt van a következő kérdés, mégpedig az, hogy hány forintba is kerül majd az építkezéshez szükséges mennyiségű tégla?
  4. A kiszállításért fizetni kell, vagy pedig már olyan mennyiséget rendel, hogy ingyenes lesz?
  5. Mikorra tudják szállítani a téglát, ha megrendeli?

Ha pedig ezekre a kérdésekre megkapta a válaszokat, akkor pedig jönnek majd a további kérdések, pl. a válaszfalak építéséhez használható téglákról.

Tényleg megkapta már ezekre a kérdésekre a válaszokat?

  • Ha még nem, akkor hívja munkatársainkat munkaidőben a (+36-26) 375-171-es számon, és minden kérdésére válaszolni fognak az építkezéséhez szükséges téglával kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük