Építőanyag kereskedés 35 éves gyakorlattal Magyarország egész területén munkát vállal

10 ezer négyzetméteres építőanyag telep ma már 35 éves gyakorlattal Magyarország területén bárhol munkát vállal. Kis országban élünk, ezért egy építőanyag kereskedés számára a távolság nem akadály. 5 billenős és 5 darus tehergépkocsival megoldjuk a szállítást egyszeri alkalomra is, többszörire meg pláne.

Nem vagyunk válogatósak, amikor munkát keresünk. A jó minőségű építőanyagokkal kapcsolatban szinte bármi jöhet.

  • Egy alkalomra szóló, alkalmi munka is lehet.
  • De ne lepődjön meg, ha az első megbízás után a másodikat és a harmadikat, és az összes többit is nekünk akarja majd adni.

Családi háza építéséhez milyen építőanyagokra van szüksége?

  • Jó minőségű építőanyagokból vállaljuk a szállítást. 35 éves tapasztalatunkon túl alkalmasságunkat az is bizonyítja, hogy választékunkat a legnevesebb építőanyag gyártók kínálatából állítottuk össze.

Mikor van szüksége az építőanyagokra?

  • építőanyag kereskedés Piliscsabán

    Építőanyag kereskedés 100 ezer négyzetméteres piliscsabai telepünkön

    Velünk nem fog rossz lóra tenni, mert vállalásunk az alaptól a tetőig minden szükséges építőanyag szállítására vonatkozik.

  • Sőt még az építkezés üteme szerinti pontos szállításra is kiterjed. Ha új otthont épít a családjának, és nem szeretne külön-külön bíbelődni az egyes építőanyagokkal, akkor kérje Gondtalan építkezés megoldáscsomagunkat. Egy szavába kerül, és 15 építőanyag kategória teljes választékából állítjuk össze a beszállítandó építőanyagok körét.

Ha munkavállalási kedvünk felkeltette az érdeklődését, a részletek megbeszélésére várjuk Piliscsabán található építőanyag kereskedés telepünkön. Nem kell azonban felkerekednie hozzánk. Az ország bármely szegletéből telefonon és e-mailen is örömmel várjuk jelentkezését.

Teszteljen le bennünket! Mindössze egy telefonhívásába kerül. Biztos lehet benne, hogy velünk nem fog így járni:

1. Halló, itt a vevő

Halló építőanyag kereskedés, van ott valaki a vonal végén?

  • Csak azért kérdezem, mert már a harmadik kereskedést hívom. Az első foglalt volt, a másik kicsöngött, de nem vették fel, és azóta se hívtak vissza. Biztos azért nem keresnek már vagy három órája, mert annyi vevőjük van, hogy nem győzik kiszolgálni őket.

Újdonsággal én se tudok szolgálni. Csak egy vevő lennék a sok között. Ráadásul nem is valami nagy vevő. Az ajtók és ablakok cseréje után szigetelném még a lakásunkat, mert cseppet magas a gázszámla.

Kőzetgyapot szigetelés kellene a falra, de nem tudok választani a Rockwool és a Nobasil között, arról meg fogalmam sincs, hogy milyen vastagságban lenne a legjobb. Gondolom, hogy minél vastagabb, annál drágább, de annál jobb lenne a szigetelés.

Szeretnék segítséget kérni a választáshoz. Persze előbb még azt szeretném, hogy vegyék fel a telefont, amikor hívom Önöket. Lehet, hogy túl sokat kérek?

2. Halló! Felveszik a telefont?

Halló tüzép, van ott valaki a vonal másik végén?

  • Egy építőanyag kereskedést keresek, ahol felveszik a telefont. Csak azért érdeklődöm, mert nem úgy tűnik.
  • Két tüzépet hívtam délelőtt nem sok sikerrel. Az első kicsengett, de nem vette fel senki, a másik pedig foglalt volt. Biztos, hogy az évszázad üzletét tárgyalták éppen. Ennek kellett lenni, mert vagy két órája volt ez, és azóta se hívtak vissza.

Egyébként igazuk van, ha nem keresnek. Velem bizony nem fogják megkötni az évszázad üzletét, akkor se, ha körbeudvarolnak. Egyébként az is lehet, hogy rossz számot hívtam, mert inkább egy térkő kereskedést kellett volna hívnom. Nem tégla vagy cserép kell.

A ház már kész van végre valahára, csak egy kis térkövet szeretnék venni az udvarra. Nem is kellene sok, vagy százötven négyzetméter. Még nem választottam, kellene egy kis segítség is.

A szomszéd a Semmelrock Citytop térkövet javasolta, mert szerinte az jól menne a házhoz. Meg mégse Pastella lenne, ami neki van. Jól néz ki a burkolata, nekünk is tetszik. Azt mondja, hogy hasonló a Pastella és a Citytop kő, csak teljesen más. Ezt most nem értem. Hogy lenne hasonló, ha teljesen más? Ezt kellene egy kicsit rendbe tenni, persze csak akkor, ha felveszik a telefont.

3. Halló tüzép…

Halló tüzép, van egy kis gondom, és szeretném megoldani.

Ez persze csak akkor fog menni, ha felveszik a telefont. Biztos, hogy az év legnagyobb üzletét tárgyalják, mert már vagy három órája hívtam a számukat, és azóta sem hívtak vissza. Jól is teszik egyébként, mert én nem fogom magukra szakítani az otp-t.

Ha nem hívnak vissza, akkor csak egy átlagos vevőről fognak lemaradni. Nem kell nekem olyan sok minden, csak néhány tégla. Annyi, amiből a házunkat fel tudjuk építeni. Itt van a tervrajz is, én úgy saccolom, hogy vagy háromezer-ötszáz kell belőle. Persze kell válaszfal tégla is valamennyi, meg áthidaló, meg ilyesmi. Utána meg majd tető is lesz a házon. Most azért ne szaladjunk ennyire előre.

Mielőtt téglát kérnék, előbb azt szeretném, hogy vegyék fel a telefont. Vagy ha ez nem megy, akkor hívjanak vissza. Persze lehet, hogy bennem van a hiba, és túl sokat kérek. Úgy tűnik, hogy olyan sokan építkeznek mostanában, hogy nem győzik kiszolgálni őket.

4. Halló építőanyag kereskedés

Leier téglára lenne szükségem, de hogy erről tudjunk beszélni, az kellene, hogy felvegyék a telefont. Pár órával ezelőtt hívtam Önöket. Nem vették fel, és nem is hívtak vissza. Biztosan valami nagy üzletről tárgyalnak, ezért nem jut idejük a telefonálásra.

Ha tízmilliókról van szó, akkor ne is foglalkozzanak az én hívásommal, mert ebből az üzletből biztos nem lesz annyi. Nekem csak Leier tégla kellene a házam felépítéséhez. Szeretném jó minőségű falazóanyagból építeni, de meg kell fognom minden forintot, ezért gondoltam erre a téglára. Kell hozzá még válaszfal tégla és áthidalók is.

Szigetelés is kell a falra, de még nem választottam ki, hogy milyen legyen. Kellene egy kis segítség ehhez is. Csak többet tudnak erről, mint én. Utána majd kerül tető is a házra, de egyenlőre maradjunk csak a falnál.

Ön is tárcsázná valamelyik építőanyag kereskedés számát?

  • Javasoljuk a (+36-26) 375-171-est, és segítünk az építőanyag kiválasztásában is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük