Építőanyag telepünkön Leértékelt Áront vagy Jó Áront keresi?

Ha Leértékelt Áront keresi tüzép telepünkön, akkor nem biztos, hogy jó helyen jár. Jó minőség Kedvező Áronnal már sokkal nagyobb eséllyel találkozhat nálunk. Ha telepünkön Jó Áront kutatja állandóan a szeme, akkor már lehet esélye a találkozóra, csak az a kérdés, hogy mit is tart Ön jó áronnak.

Ha Önnek a jó ár az olcsót jelenti, akkor csalódást kell okoznunk, mert nem jó helyen jár. Az olcsó az építőanyag kereskedelemben is a gyenge minőséggel kapcsolatos. A vásárláskor természetesen átmeneti örömet biztosan okoz, hogy nem kell olyan sokat fizetni a megvásárolt termékekért, de később azonban a jó vételnek következményei lehetnek. A gyengébb minőségű építőanyagok értelemszerűen nem olyan tartósak, mint sokkal jobb minőségű társaik, ezért az élettartamuk is jóval rövidebb. A beépítés után sokkal hamarabb szükség lehet majd utólagos javításra, amit sokszor még saját költségen is kell elvégeztetnie az építkezőnek, mert a gyengébb minőségű építőanyagokra jóval rövidebb garanciát vállal a gyártó.

Ezzel szemben a jó minőségű építőanyagokra jóval hosszabb a garanciális idő. A legnevesebb tetőcserép gyártók pl. 30-50 év garanciát vállalnak tetőcserepeikre szakszerű beépítés mellett. A Baumit is 10 év garanciát vállal komplett hőszigetelő rendszereire, és a Velux is ugyanennyi garanciális időt vállal minden tetőablakára.

Nemcsak a garanciális idő hosszabb a jó minőségű építőanyagoknál, hanem a garancia köre is jóval szélesebb körű a követelmények megfelelő teljesítésekor. A legnevesebb betoncserép gyártók pl. 50 év garanciát vállalnak tetőcserepeik méretpontosságára, fagyállóságára és vízzáróságára.

Ilyen teljes körű és évtizedekre szóló garanciát természetesen a gyenge minőségű építőanyagokat olcsón gyártó építőanyag gyártók nem tudnak vállalni gyengébb minőségű termékeikre.

építőanyag telep

Kiváló minőségű építőanyagokat talál építőanyag kereskedés telepünkön

Piliscsabán található építőanyag telepünkön a legnevesebb gyártók jó minőségű építőanyagait forgalmazzuk

  • kedvező áron,
  • folyamatos akciókkal,
  • ingyenes anyagköltség számítással, és
  • országos házhoz szállítással.

Ezért ha Akciós Áronnal szeretne találkozni a telepünkön, akkor már sokkal nagyobb esélye lesz a találkozóra. 10 ezer négyzetméteres tüzép telepünk több helyén is találkozhat vele. De még el sem kell jönni hozzánk Piliscsabára, ha Akciósék Áronjával szeretne találkozni. Honlapunk Akciós építőanyagok menüpontjában minden információt megtalál Akciós Áronról.

Ha évtizedekkel ezelőtt épített családi háza homlokzati falát szeretné utólagosan szigetelni fűtési költségeinek csökkentésére, akkor választhat akciós EPS, grafitos és kőzetgyapot hőszigetelő rendszereink között. Kedvező ára miatt sokan választják a polisztirol homlokzati rendszereket. Ha azonban megfelelő páraáteresztésre és magas fokú tűzállóságra van szüksége, akkor mindenképp érdemes a kőzetgyapot rendszert választani családi háza utólagos szigetelésére.

Ha új házat épít, akkor sokféle építőanyagra lesz szüksége. Az alapozás után máris következik az egyik legfontosabb építőanyag, a falazóanyag, amely nemcsak családi háza tartószerkezete lesz, hanem a homlokzati hőszigetelést is meghatározza a falazóanyag választás.
A legismertebb hazai téglagyártók a Wienerberger és a Leier homlokzati falazóanyagait kínáljuk építkezéséhez akciós áron habarcsos és dryfixes technológiával is. Természetesen ezek az okostéglák már külön hőszigetelés nélkül is megfelelnek a mai hőtechnikai előírásoknak, és választhat közülük falazóanyagot az elkövetkező 100 évre.

A falak felhúzása után következik a tető, amelyhez a faanyagon kívül tetőcserépre is szüksége lesz. Itt máris egy újabb eldöntendő kérdéssel találja magát szembe. Kerámia vagy inkább betoncserép legyen a házán? Mindkét cserép kiváló minőségű. Erről leginkább a több évtizedes garanciális idő beszél a legmeggyőzőbben. Racionális érveket is fel tudunk persze hozni az egyik vagy a másik választása mellett, de valójában az az igazság, hogy a legtöbbször az egyéni ízlés vagy a valamelyik márkához való ragaszkodás dönti el leginkább a választást. Akciós kínálatunkban az öt legnevesebb tetőcserép gyártó mindegyikének a cserepeit megtalálja.

Milyen további akciós építőanyagaink vannak még?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük