Gépi földmunka Piliscsaba körzetében

Ha alapásásra vagy egy pince vagy medencegödör kiásására, vagy talán árokásásra van szüksége Budapest körzetében, akkor két lehetősége is van. Vagy ásóval és lapáttal nekiállnak a munkának, vagy pedig gépi erővel gyorsítja és könnyíti meg a földmunkát.

Melyik megoldást választja a kettő közül?

Új otthonuk építésének az elkezdéséhez az alap kiásására van szüksége? Vagy a ház építésén már szerencsésen túl vannak, és most egy hangulatos kis medencét szeretnének kialakítani a kertben?

Bármelyikről is van szó, sok időt takaríthat meg, ha nem kézi erővel kezd hozzá a munkának, hanem gépeket vesz igénybe.

árokásás

Árokásásra van szüksége a gépi földmunka keretében?

Sokszor nem pusztán „csak” alapásásról van szó, vagy a medencegödör kiásásáról. Több évtizedes gyakorlatunk alapján mondhatjuk Önnek, hogy számos alkalommal tereprendezésre van szükség, mert egy gidres-gödrös, hepehupás kert földmunkáit nem is lehet elkezdeni tereprendezés nélkül. Egy földhiányos terep rendezése pedig nem kezdődhet meg addig, amíg a bedolgozandó földet nem szállították oda. Ha viszont egy pince vagy egy nagyobb medence ásásáról van szó, akkor a munka nincs elvégezve addig, amíg a kitermelt felesleges földet nem szállították el. A mi több évtizedes gyakorlatunkban ilyen problémás helyzetek nem adódnak, mert a telekre könnyen beálló megfelelő teherautónkkal a feleslegessé váló földet elszállítjuk. 5 teherautónk azon se problémázik, ha a tereprendezéshez szükséges föld odaszállításáról van szó. Kezes bárányok évtizedes gyakorlattal rendelkező sofőrjeink keze alatt.

Ma már nem kell fáradtságos kézi munkával kiásnia az alapot családi házához vagy a pincéjéhez. A földmunka gépesített változata ma már az Ön számára is könnyen elérhető, bárhol építkezik is az országban. Ha pedig Piliscsaba 60-80 km-es körzetében él, akkor keressen bennünket. Ma már 34 éve dolgozunk azért, hogy szolgáltatásainkkal megrendelőink elégedettek legyenek. Árokásó munkagépünkkel néhány óra alatt kiássuk Önnek azt a házalapot vagy pincegödröt, ami ásóval és lapáttal akár 2-3 napig is eltartana, vagy éppen sok-sok baráti szívességbe kerülne. Ne bajlódjon az ásó és lapátnyéllel, és ne legyen lekötelezettje barátainak.

  • Keressen bennünket, és elvégezzük a földmunkát gyorsan és precízen, amikor Önnek szüksége van rá. Milyen mély legyen a kiásott árok vagy gödör? Pontosan olyan mély lesz.

Az alapásáson kívül építkezése közben sokféle munka elvégzését könnyítheti meg gépek használatával. Ha építési telkét közművesíti, a villany, a gáz vagy a vízvezetéket fekteti, vagy bármilyen egyéb árkot vagy netán pince vagy medencegödröt kell ásni, akkor kérje segítségünket az árok kiásásához. Miért éri ez meg Önnek?

Akár nehezen megközelíthető terepen is könnyedén mozgó, kisméretű markolóval is vállaljuk ezeknek az árkoknak és gödröknek a kiásását. A kézi munka ilyen mélységben már sokszor kemény fizikai munka, mert ezekben a rétegekben a föld már sokszor annyira össze van tömörödve, hogy ásóval és lapáttal, de sokszor még csákánnyal is igen nehéz megbontani és kiásni a földet. Borzasztó fárasztó fizikai munka lehet ez.

Ha nem szeretné hosszú órák kemény kézi munkáját belefektetni ebbe a nehéz munkába, akkor béreljen tőlünk munkagépet. Szakképzett gépkezelőink néhány óra alatt pontosan és precízen elvégzik azt a munkát, ami Önnek ásóval és lapáttal nem egyszer több napi kemény munkájába kerülne. Az áraink is kedvezőek, mert 2-3 ember kemény fizikai munkájának a bére bizony több a mi órabérünknél.

Ha Budapest körzetében gépi földmunkára van szüksége, akkor hívja munkatársainkat a (26) 375-171-es számon, és tájékoztatják Önt gépeink kiszállási feltételeiről és a pontos árakról.

  • Keressen minket, és mi több napi kemény fizikai munkáját elvégezzük néhány óra alatt a munka precíz és gyors elvégzésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük