Sötétítés Velux fényzáró rolókkal

Nappal is szeretné megteremteni otthonában az éjszaka illúzióját? Ha igen, akkor a Velux fényzáró rolók lehúzásával tetőtéri szobáiban ennek semmi akadálya nem lesz.

A nappaliban nem sok értelme van fényes nappal az éjszaka illúzióját kelteni, de pl. a hálószobájában már sokkal inkább szüksége lehet rá. Ha késő éjszakáig dolgozott, és csak hajnalban került az ágyba, akkor nappali világosság mellett nem biztos, hogy háborítatlanul tud aludni délig. Ha tetőtéri szobájában lévő Velux ablakán a cég fényzáró rolói is fel vannak szerelve, akkor csak annyi a dolga, hogy lehúzza a rolókat, és már pihenhet is, akár nappali világosság mellett is. A gyerekek lehet, hogy meg fogják zavarni a pihenését, de az ablakon beszűrődő fénytől nem kell tartania.

A fényzáró rolók anyaga és tisztítása

Velux fényzáró roló

Fényzáró roló a Veluxtól zavartalan nappali pihenéséhez

A Velux minőség arról ismerhető fel, hogy ezek a rolók könnyen – akár elektromos távirányítással is – lehúzhatók, és az Önnek legmegfelelőbb pozícióban feküdhet le. A fényvédő roló mellett még a rekkenő nyári hőség ellen is védekezhet a külső hővédő roló vagy redőny felszerelésével.

Közös jellemzőjük a fény és hővédő rolóknak, hogy nemcsak kézi, hanem távirányítással is működtethetők. Azt választhatja, amelyik szimpatikus.

A választékra sem lehet panasza, mert a rolót 40 -féle színből és mintából választhatja ki. Erre nehéz lenne azt mondani, hogy nem fogja megtalálni közöttük a megfelelőt. A rolók a Veluxnál 100% poliészterből készülnek. Fontos jellemzőjük még, hogy hosszú éveken keresztül megtartják a színüket. Az anyag fakulásától nem kell tartania.

Könnye tisztán tudja tartani, mert a műanyagnak nem árt a szennyeződés. A rárakódott port pl. egy vízbe mártott és kinyomott szivaccsal könnyen meg tudja tisztítani.

Ismeri a Velux rolók két típusát?

Kézi rolók

A kiépített sínben a roló le-fel húzható, és bármilyen Önnek tetsző állásban rögzíteni tudja. A működtetése egyszerű, mert kézzel vagy pedig ha magasan van, akkor távirányító rúddal tudja le és felhúzni.

Távirányítású roló elektromos vagy pedig napelemes irányítással

Ugyanarról a fényzáró rolóról van szó, mint korábban a kézi működtetésnél csak itt annyi a könnyebbség, hogy távirányítással tudja fel és lehúzni. Ezzel még kényelmesebben működtethető. A távirányítós változat legfőbb előnye, hogy a szoba bármely részéről irányítani tudja.

Ha a nappali fény gyakran zavarja a nappali pihenését, akkor ne gondolkozzon sokat a Velux fényzáró roló megvásárlásán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük