Tetőtéri ablak cserénél milyen előnyökre vágyik?

Mikor lehet időszerű a tetőtéri ablak cseréje? Talán akkor gondolkodik el ezen, amikor egyébként is felújítja tetőtéri szobáját, és a festéssel együtt kicseréli a régi, már talán nem tökéletesen záródó tetőablakát is.

Akkor is időszerű elgondolkodni az ablakcserén, ha a szarufák között utólagosan szigeteli a tetőteret. Ilyenkor úgyis meg kell bontani szobájában a mennyezetet, és a mennyezet utólagos hőszigetelésével együtt korszerű és kiválóan hőszigetelő tetőtéri ablak is kerülhet a szobába.

Melyek lehetnek ezek azok az előnyök, amelyek Önt (és másokat is) tetőtéri ablakuk cseréjére ösztönzik?

  1. Fontos szempont, hogy minél kevesebb gonddal, bontással és felfordulással járjon a tetőablak cseréje. Ezért érdemes egyéb felújításokkal, pl. az előbb említett festéssel vagy utólagos szigeteléssel együtt, egy munkamenettel, egy felfordulással lecserélni a tetőablakot is.
  2. Ön se kezdene hozzá ablaka cseréjének, ha ezzel nem javulna lakása energiafelhasználásának a hatékonysága, és a csere nem járna azzal az előnnyel, hogy alacsonyabb lesz a fűtésszámlája.
  3. Velux tetőablak a nappaliban

    A kényelem és a pazar fényviszonyok csak az egyik előnye a korszerű tetőablak beépítésének

    Az is jogos elvárása a tetőablakot felújítóknak, hogy a jelenlegi ablakuknál jobb minőséget szeretnének beépíteni úgy, hogy az új ablak megjelenésében is tökéletesen illeszkedjen a szoba stílusához.

  4. Akkor sem kezdene hozzá az ablak cseréjéhez, ha azzal kellene számolnia, hogy az új ablak rövidesen újabb cserére szorul majd. A modern tetőablakoknak megvan az az előnye, hogy évtizedeken keresztül tökéletesen működnek majd, ha szakszerűen építik be. Erre a gyártók garanciát is vállalnak, tehát a cserének nincs kockázata.

A fűtési költség megtakarításnál már megjelent a pénz is az ablakcserét ösztönző fontos szempontok között. Az ablakcserével hosszú távon elérhető alacsonyabb fűtési költségek mellett azonban természetesen minden ablakcserénél számolni kell a beépítésre kerülő tetőablakok árával és a beépítés költségeivel is.

  • Egyetlen beépítő sem mondta még azt, hogy nem számít, mennyibe kerül, csak cseréljék ki az ablakot a tetőtéri szobámba.
  • Gondolom, hogy Ön sem tartja otthon ládaszám a forgalomból év végén kivonásra kerülő húszezreseket, ezért Ön sem csak a pénzét akarja elkölteni?

A tetőablakok ára nemcsak Önnek számít. Fontos döntési szempont a tetőablakok ára, hisz vannak olcsóbb és drágább tetőtéri ablakok, és közöttük választani kell. A vásárlók csak a jobb minőséget, a tetőablak hosszabb élettartamát, a teljesebb körű garanciát, a tetőtéri ablak biztosabb működését, és a beépítéssel elérhető nagyobb fűtési energia megtakarítást hajlandók a magasabb árban megfizetni.

Ha a magasabb ár hosszú távon – és a jó minőségű tetőablakoknál nyugodtan gondolkodhat több évtizedben – nagyobb megtakarítást eredményez, akkor talán Ön is hajlandó mélyebben a zsebébe nyúlni?

  • Ha igen, akkor ebben sem tér el olyan nagy mértékben a tetőtéri ablakot vásárlók döntő többségétől.

Ha tetőtéri ablaka külső hőszigeteléssel is el van látva, akkor még jobban képes megakadályozni a hőhidak kialakulását, és ez is megerősíti Önt abban, hogy helyesen dönt, amikor lecseréli jelenlegi tetőablakát.

Az tudja értékelni a speciális kialakítását a tetőtéri ablak teljes átfordításának, aki majd az ablakot tisztítóállásba helyezve, könnyen és gyorsan meg tudja majd takarítani, és nem fog sok időt eltölteni az ablak pucolásával.

További beépítőtermékek

Szeretné még tovább javítani modern tetőablaka működésének a megbízhatóságát?

  • Jogos igénye, hogy a felújítás után ne ázzon már be egy kiadós zivatarkor sem tetőtéri szobája. Új tetőablakában a vízelvezető csatornával együtt beépített alátétfólia útját állja majd a kiadós esőnek is.
  • Ha párafékező fóliát használ a beépítéskor, akkor a szobájában keletkezett pára sem fog lecsapódni a szigetelésben, amikor kifelé keresi az útját.

A tetőtéri ablakok cseréjének összes előnyére szüksége van, amikor tetőablakának a lecserélésén gondolkodik?

  • Munkatársaink munkaidőben a (26) 375-171-es számon segítenek abban, hogy az ablakcsere minden egyes előnyét megkaphassa. Kivétel nélkül.
  • Kérje máris a segítségünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük