Bramac Montero cserepek otthonára

A Bramac Montero cserepek Protector felületükkel sérülés és a felület károsodása nélkül vészelik át nálunk a legzordabb időjárási körülményeket is. Mit jelent ez Önnek otthona tetőcserepeként?

Leginkább a nyugalmat jelenti. Azt, hogy nyugodtan alhat, mert otthona a legzordabb viharban is biztonságban van. Legalábbis a mi időjárási körülményeink között.

Nyugodtan elmehet otthonról akár több hétre is, mert jöhet bármilyen viharos szél vagy jégeső, vagy télen a kemény fagyok, de akár több tíz centiméteres hóesés is, a Montero cserép a tetőn védi a házat. Montero cserepekkel fedett háza az időjárás viszontagságaival szemben egész évben hosszú évtizedeken át biztonságban van.

Az elkészült tető tökéletes vízzáróságát a cserepek kettős hornyolása biztosítja.

Bramac Montero tető

A Bramac Montero tetőn a cserepek szilárdságával és tartósságával sem lesz gondja

A Montero cserepek szilárdságával és tartósságával sem lehet gond, mert szilárdsági értékük 50%-kal teljesíti túl a tetőre meghatározott normákat. Ez is az Ön biztonságát szolgálja.

A cserepek felületének kidolgozása nemcsak karakteres szépséget ad Montero tetőjének, hanem még praktikus előnye is van, hisz a granulált felület a hó lecsúszását is megakadályozza.

A cserepek színválasztéka is biztosítja a leginkább tetsző szín kiválasztását. Ugyanis a klasszikus rubinvörös mellett az antik canyon, a bordó bordeaux, a sötétbarna terra és az exkluzív gránit is a választékot színesíti.

A cserepeket védő Protector felület nemcsak az időjárás szélsőséges megnyilvánulásaitól védi a cserepet, hanem a tetőt érő szennyeződésekkel szemben is. Emellett még a kiválasztott szín tartós szépségét is biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük