Leier Smart kémény biztonságos fűtéséhez

Egy hosszú távon megbízható kéményt keres szilárd tüzeléses kazánjához?

Leier Smart kémény

Leier Smart kémény vegyes tüzeléses kazánhoz, kandallóhoz, cserépkályhához

A Leier Smart kéménye hosszú évtizedeken át tökéletes választás lehet vegyes tüzeléses kazánjához, kandallójához, cserépkályhájához és bármilyen fém tűztérhez.

A Smart kémény további nagy előnye a kis helyigény. Az új fejlesztésnek köszönhetően kategóriájában a legkisebb helyet foglalja el. Ezt azt jelenti, hogy a 16 centiméteres kürtőméretnél csak 0,1 négyzetméteres a helyigénye. Ezért a legkisebb nappaliba is bátran beépítheti, mert alig fog elvenni helyet a szobában.

A karcsú testű kémény lelke a kerámia béléscső, ami biztosítja a kémény tartósságát, és hosszú évtizedeken át tökéletes biztonsággal elvezeti a több száz fokos füstgázokat is. Miért tudja ezt ez a kerámiából készült cső?

Azért annyira tartós, mert samott kerámia alapanyagának és gyártástechnológiájának köszönhetően tökéletesen ellent tud állni a tüzelésből származó több száz fokos hőingadozásnak és a felszabaduló nedvességnek és savas gázoknak.

A samott kerámia béléscsövet kőzetgyapot hőszigetelés veszi körül, ami biztosítja a kémény tökéletes huzatát és az energiahatékony szigetelést. A külső oldali légréteg párátlanító hatásának köszönhetően a nedves füstgázoktól átnedvesedő béléscső sem tesz kárt a szigetelő képességében.

A kémény szerkezetét körülvevő külső köpenyelem olyan minimális helyet vesz el a nappaliból, hogy kategóriájában magasan a legkisebb helyigényű. Bátran tervezhet otthona hasznos alapterületével, mert a kéménye ebből alig-alig fog elvenni helyet.

Kiemelkedő hőszigetelése lehetővé teszi akár a házfalon kívüli beépítést is. Ez különösen jól jöhet Önnek fűtési rendszere korszerűsítésénél. Ha felújítja otthona fűtési rendszerét, akkor nem kell mindenáron alkalmazkodnia a jelenleg kijelölt kéményhez. Vegyes tüzeléses, központi fűtéses kazánjához a szükséges hőszigetelt kéményt akár a meglévő homlokzati falon kívül is felállíthatja, és ekkor nem is a kazánházból, hanem a kertből fog elvenni egy minimális helyet, pontosan 0,1 négyzetmétert hőszigetelt Smart kéménye.

A kémény építése is könnyen fog haladni, mert az azonos átmérőhöz képest 25%-kal alacsonyabb súlyú köpenyelemek könnyebb beépítést biztosítanak. A felrakott köpenyelemekbe a samott béléscső és az ásványgyapot szigetelés könnyen beilleszthető.

A kémény szállításának praktikumát adja az is, hogy 9 folyóméter hosszig egyetlen raklapon szállíthatja a Smart kéményéhez szükséges összes anyagot. A kis helyigény kis mérettel és könnyű súllyal párosul, és ez nemcsak kevés helyet foglal el, hanem a kémény építését is egyszerűbbé teszi.

leier smart kémény

Leier Smart kémény kandallójához, cserépkályhájához

Kis helyigényű, hőszigetelt Smart kéménye tapasztalt szakember keze alatt könnyen és gyorsan felépül, és utána hosszú évtizedeken át megbízható, biztonságos kéménye lesz szilárd tüzeléses kazánjának, kandallójának, cserépkályhájának. Vagy éppen fémből készült tűzhelyének, vaskályhájának.

Ha kérdése van még hőszigetelt Smart kéménye kiválasztásához, akkor a (+36-26) 375-171-es számon munkatársaink segítenek Önnek. Válaszolnak a kérdéseire, és segítenek biztonságos kéménye kiválasztásában.

Egy gondolat ezen: “Leier Smart kémény biztonságos fűtéséhez

  1. Bereczk János

    Az iskolák fűtéséhez kémény kell, mert fatüzelésre állnak át és szomorú tapasztalat, hogy a
    fa szálló pora, csak a koronavírusnak jó, a szálló korom a kéményseprőnek, a tető égése a tűzoltóknak, az új tető az ácsoknak, a cserépgyártóknak és ha még napelem is kerül a tetőre az ezzel foglalkozók sem fognak unatkozni!!!!!!
    Aztán, hogyan fűtsünk, mert ha komolyan vesszük, hogy a szenet már betiltották, hamarosan a fát is, mert a benne fejlődő CO fűtene, amit a szabadba engednek el és ha ez a mégis a kéményben „hasznosulna”, az ég óvja meg gyerekeinket a CO mérgezéstől!!!!!!

    Az oktatás természetesen nem maradhat el, a FŰTŐKET kell képezni, saját bőrükön tanulják meg milyen lesz a tanítás, ha Ők megbuknak!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük