Velux fényzáró roló az éjszaka zavartalan nyugalmáért

A Velux fényzáró rolóival nappal is az éjszaka tökéletes illúzióját keltheti hálószobájában.

Gyakran előfordul, hogy nappal is szeretne aludni?

Ha rendszeresen késő éjszakába nyúlóan dolgozik, vagy éjszakai műszakba jár, akkor sokszor szeretne nappal is aludni. Teljes sötétségben jobban fog menni az alvás. Hamarabb elalszik, és jobban is pihen. A Velux fényzáró roló reklámjai szerint hálószobájában a legverőfényesebb napsütéses órákban is az éjszaka tökéletes illúzióját teremtheti meg.

Ez első hallásra talán hihetetlenül hangszik, de a Velux fényzáró rolók gyártásával foglalkozó részlegének marketingesei emiatt nem esnek kétségbe. A reklámkurzosokon úgyis azt tanulták, hogy az érdeklődő potenciális vásárlónak úgyis legalább 5-7 alkalommal kell találkoznia a reklámmal, hogy megérlelődjön benne a vásárlás szándéka.

A nagy reklámzajban az első alkalommal lehet, hogy észre sem veszi az érdeklődő a reklámot. Főleg akkor fog elsiklani mellette, ha nincs is tudatában annak, hogy nappali alvását milyen tökéletes éjszakai környezetben tölthetné el. Amikor 2-3 alkalommal is találkozik a fényzáró rolók reklámjával, akkor már lehet, hogy beugrik neki, hogy ja tényleg. Ez az izé lehet, hogy nekem is jó lenne az ablakra. A harmadik, negyedik alkalomkor már talán oda is fog figyelni annyira, hogy megértse a reklám üzenetét. Ez a fényzáró roló a Veluxtól bizony nem fogja átengedni a fényt. Ha pedig eljut hozzá ez az üzenet, akkor már csak egy lépés választja el attól a potenciális célcsoportba tartozó rendszeres nappali alvót, hogy egyre nagyobb hiányérzete legyen. Főleg akkor erősödik fel benne ez a hiányérzet, amikor nappali fényben próbálja majd álomba ringatni magát.

Érlelődik már benne a gondolat, hogy ehelyett a fényözön helyett milyen jó is lenne a teljes sötétség a hálószobájában. Persze akkor is eljuthat erre a gondolatmenetre, ha a gyerekszobában nem tudja az álommanó álomba ringatni a világosságban állandóan izgő-mozgó gyereket. Kevés azt mondani, hogy milyen jó lesz most aludni 1-2 órát, amikor az ablakon keresztül a vidáman mosolygó napocska hívogatja a kis lurkót.

Ha ezek a vásárlásra indító gombok már működésbe léptek a potenciális célcsoportba tartozó fejében, akkor a reklámosnak már nyert ugye van, mert csak annyi a dolga, hogy ne hagyja békén – vagyis újabb reklámüzenetek nélkül – a rendszeres nappali alvót.

fényzáró roló

Fényzáró roló a Veluxtól

Az olyan elhanyagolható apróságok, mint például a tetszőleges pozícióba állíthatóság, már csak hab lehet a nappali alvó Velux tetőablak tortáján. Ezért az állíthatóságért ugyan senki sem fogja megvenni a fényzáró rolót Velux ablakára, de azért ki van ez a reklám találva rendesen. Ez a tetszőleges állíthatóság is egy olyan előny lehet, ami egy újabb üzenet fejekbe juttatásának a lehetőségét adja a reklámozó kezébe. Ha még  ez sem elég a meggyőzéshez, akkor vannak még érvek.

További érvek a fényzáró roló mellett

A tetszőleges állíthatóság mellé csak néhány érv kell még, hogy addig tudják bombázni a nappali alvót, amíg vásárlási állapotba jut. Ilyen célt elérő érv lehet még a külső hővédő roló vagy redőny mellett még a kézi vagy távirányítású változat közötti választhatóság. Ez is zseniális érv a vásárlás mellett. Nem azon gondolkodik a vevő, hogy vegyen vagy pedig ne vegyen, hanem azon, hogy kézi irányításút vagy pedig távirányításút. A reklámozónak mindegy, hogy melyiket választja, csak válassza valamelyiket.

Ha pedig az üzenetekkel bombázás hatására végre elhatározásra jut a reménybeli vásárló, akkor még mindig döntenie kell egy olyan fontos kérdésben, hogy a 40 -féle színből és mintából melyiket is válassza?

Azt is el lehet mondani a roló vásárlás melletti érvként, hogy belül szintetikus védőbevonattal, kívül pedig alumínium filmréteggel készül a roló anyaga 100% poliészterből. Na bumm, gondolhatja erre, de azért nem így van ez, mert ezeknek a tulajdonságoknak az az értelme, hogy a szintetikus védő bevonat miatt nem fognak meglátszódni rajta a szennyeződések, a külső alumínium filmréteg miatt pedig nem fogja kiszívni a nap a roló színét. Ezért aztán van értelme a szín kiválasztásának. Legalábbis annyi mindenképp, hogy éveken keresztül azt a színt fogja látni, amit választ. Eszi, nem eszi, nem kap mást. Legalábbis nem számíthat arra, hogy a nap majd besegít a választott szín kifakításában.

A szín visszavonhatatlan kiválasztása mellett annyi vigasza azért mindenképp lesz, hogy a bevonatnak hála nemcsak színtartó és szennyeződésálló lesz a roló, hanem könnyen és gyorsan tisztítható is.

A beépített sínrendszernek hála kézzel is könnyen mozgatható a roló. Az árnyékoló is könnyedén húzható le és fel, és bármelyik pozícióban rögzítheti. Ha magasan van beépítve az ablak, akkor távnyitórúddal kell megtoldani a kezét. Ha viszont könnyen eléri az ablakot, akkor még erre a rúdra sem lesz szüksége.

A távirányítású rolóval is pontosan ezekre a kunsztokra lehet képes azzal az apró különbséggel, hogy ezekhez mindössze egy-egy gombnyomásra lesz szüksége.

A választás lehetősége itt is adott ám. Választhat az elektromos és a napelemes változatok közül. Tudja, ez is arról szól ám, hogy ne azon gondolkozzon, hogy vegyen vagy pedig ne vegyen, hanem azon, hogy ilyet vegyen, vagy pedig olyat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük