Nedves üzem és koromégés. W3G az Ön kéménye?

Fabrikettel, faaprítékkel vagy pellettel tüzel otthon? Ha ezek közül valamelyikkel, akkor biztosan az Ön kéménye már W3G.

Tudja pontosan, hogy mit is jelent ez?

korszerű kémény

A kandalló melege a W3G kémény biztonságával

Ha Ön ezekkel a korszerű, újrahasznosított tüzelőanyagokkal tüzel otthon, akkor már mindenképpen sokat tett környezetünk védelméért, az energiafelhasználás gazdaságosságáért. Ehhez azonban Önnek a legújabb követelményeknek megfelelő kéményre van szüksége a tüzeléshez, mert ezeknél a tüzelőanyagoknál egy begyújtáskor is előfordulhat az, hogy a nem megfelelő szárazságú tüzelőanyag miatt kicsapódik a nedvesség a kéményben, míg a fűtés egy másik fázisában a kéményben lerakódott korom éghet el. Vagyis a nedvesség és a koromégés jelensége egyszerre lehet jelen a tüzelésben.

Miért van ennek olyan nagy jelentősége?

Az Ön és családja biztonsága miatt fontos ez.

Kémény nedvességre és koromégésre

A W3G szerelt kéményre vonatkozó minőség biztosítja azt, hogy a kerámia csőrendszerrel készült kémény egyszerre megfelel a

  • nedvesség kicsapódáskor a nedves üzem (W) követelményeinek,
  • bármilyen tüzelőanyagot (gáz, olaj és szilárd tüzelőanyagok, pl. szén, fa) használhat (3) a fűtéshez, és
  • ellenáll a kémény koromégés (a kéményben lerakódott korom elégésekor keletkezett kéménytűz) hatásainak (G) is.

A fejlesztések eredményeként a Schiedel kerámia profil béléscső ezeknek a követelményeknek megfelelően készül. A különleges izosztatikus sajtolással készülő béléscső minden biztonsági követelménynek megfelel. Tömör kerámia anyaga miatt nem vesz fel vizet. Ezért tüzeléskor a koromégésnek, nedvességnek és savaknak tökéletesen ellenáll. Beépítésekor nem utolsó szempont az sem, hogy az 1,33 méteres elemeknek köszönhetően egyszerű az összeillesztés, és gyorsan halad a munka.

Energiahatékony fűtés az Advance kéménnyel

Ha fűtéskor a kémény és a tüzelőberendezés tökéletesen illeszkedik, akkor a fűtés is energiahatékony lesz. Az egyre drágább energiát a fűtési szezonban hónapról hónapra érzi a pénztárcáján. Ez nemcsak megköveteli, hanem kifejezetten ajánlatossá is teszi ennek a dráguló energiának a lehető leghatékonyabb felhasználását. Ezt a hatékony energiafelhasználást érheti el Ön a korszerű W3G kémény és a tökéletesen dolgozó tüzelőberendezés megfelelő együttműködésével. A kémény felújításánál, kazáncserénél, vagy a kellemes meleget adó és víg tűzzel lobogó kandalló beépítésénél ezért célszerű egyeztetni egy hozzáértő szakemberrel.

A döntését nagyban megkönnyítheti az, hogy az univerzális Schiedel ADVANCE kéményrendszer minden tüzelőanyaghoz és bármely tüzelőberendezéshez alkalmas, és tökéletes égéstermék elvezetést biztosít.

Ennek hatását a fűtési költség megtakarításán át a pénztárcáján is érezni fogja hónapról hónapra. Emellett még a biztonságos működés nyugalma is társul majd új kéménye évtizedeken keresztüli zavartalan működéséhez.

Egyik jobban hangzik, mint a másik?

  • Munkatársaink a (26) 375-171-es számon munkaidőben várják hívását, és válaszolnak az energiahatékony fűtéssel kapcsolatos kérdéseire.

Mindez egy telefonhívással kezdődik. Legyen Önnek is biztonságosan energiahatékony fűtése!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük