37
éve
Építőanyag kedvező áron
Építsen velünk! Számíthat ránk...
Építőanyag kereső
Termékeink

Grafit Reflex
Minőségi lakások Ürömön

Kapcsolódó szolgáltatások

A verseny igazi színtere a forgalmazott építőanyagokhoz kapcsolódó szolgáltatások színvonala, az építőanyagok árai és a reklám.

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben egyértelműen az árak a verseny elsődleges területe, mert a termékek gyakorlatilag ugyanazok. A kereskedői reklámnak nincs jelentős szerepe, azon túl, hogy ott kell lenni a vevő előtt vásárlási szándéka felmerülésekor (gyakorlatilag ez a kereskedői reklám elsődleges területe), és a vásárlók árérzékenysége kifejezetten magas. 

  • Ezeken a területeken kevés a markánsan eltérő piaci stratégia, és meglehetősen nehéz az egyes piaci szereplők megkülönböztetése.

A kapcsolódó szolgáltatásokat a legjobb építőanyag kereskedők az elvárt jó színvonalon nyújtják. Vásárlóiknak segítenek az építőanyagok kiválasztásában, de a választásban, pl. a tetőcserép kiválasztásakor az áron kívül gyakorlatilag szinte csak a kereskedővel kapcsolatban kialakult szimpátia és a vásárló ízlése dönt. A különböző szigetelőanyagok között is nehéz az egyértelmű választás kizárólag szakmai preferenciák alapján.

A házhoz szállítást pedig gyakorlatilag a szállítás ára határozza meg, amely sok esetben beépül az építőanyag árába.

A szállítás során lényeges megkülönböztető tényező lehet az építés ütemének megfelelő ütemezett szállítás. Ezt nem nyújtja minden építőanyag kereskedő.

A fizetési módok megválasztásában is igen rugalmasak a kereskedők. A készpénzzel történő fizetés mellett a bemutatóteremben fizethet a vevő bankkártyával is. Elfogadott az átutalással történő fizetés, és lehet fizetni a szállítást végző gépkocsivezetőnél is.