37
éve
Építőanyag kedvező áron
Építsen velünk! Számíthat ránk...
Építőanyag kereső
Termékeink

Grafit Reflex
Minőségi lakások Ürömön

Telephelyfejlesztés pályázat

A TÁMOGATÓ NEVE: Nemzetgazdasági Minisztérium

A TÁMOGATÁS FORRÁSA: A Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A PROJEKT CÍME: Telephelyfejlesztés a Dalos és Társa Kft-nél

A TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS SZERINTI TÁMOGATÁSI ÖSSZEG, millió forint esetén 2 tizedes jegyig kerekítve: 100 000 000 Ft

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:  Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az elmúlt években dinamikusan fejlődik, ami jelen projekt keretében nagyobb léptékű fejlesztésre ösztönöz bennünket.

A projekt keretében létesülő ingatlan (2081 Piliscsaba, 3902/13 hrsz.) jelenleg beépítetlen, körülötte kialakulófélben lévő ipari létesítmények épülnek. A tervezett épület homlokzata a 10-es főút középtengelyétől 40 m-re kerül. Az épület elől két szintes, a földszinten helyezkednek el az irodák, az üzlettér és a kiszolgáló helyiségek, fölötte az emeleten kap helyet egy másik tárolótér, tárgyaló, és a felső teret kiszolgáló helyiségek. Az épületet három bejárati részre osztjuk, egyik helyen az üzletteret közelítjük meg, a raktártér feltöltése hátul történik és oldalt a raktár részen az áruk kiadása lesz elérhető. Ezen az oldalon létesítünk egy porta épületet is külön, ami egy félig nyitott tárolóval folytatódik hátrafelé. A gyalogos bejárat kialakítása az épület jobb oldalán kap helyet, a személygépkocsi parkoló mellett. A teherautók az épület bal oldalán jönnek be és megkerülve azt hajtanak ki. A területet nem zárjuk le teljesen kerítéssel, az első része nyitott marad és ott helyet kap egy külső bemutatótér, amit a látogató bármikor megnézhet. Az új, két szintes épület méretei és komplexitása okán hosszútávon megoldást nyújt a vállalkozás tevékenységének professzionális és magas színvonalú működtetéséhez. Cégünk számára tehát elengedhetetlen a megfelelő raktárkapacitás megléte, illetve egy olyan üzlettér és irodai bázis is, ahol a megrendelők, vevők, üzleti partnerek kulturált körülmények között fogadása megvalósulhat. A fejlesztés indokoltságát alátámasztja, hogy járásban hasonlóan komplex és igényes építőanyag kereskedés nem működik.

A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2019.05.31.

A TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS SZÁMA: PM_KKV_2016/207