Dalos Építőanyag
Építőanyag kedvező áron
Dalos Építőanyag
Termékkereső
Grafit Reflex Színezze ki homlokzatát! Tetőszimulátor

Velux tetőtéri ablakok

Velux tetőtéri ablak vásárlás

A fából készült Velux tetőtéri ablakok széles választékát találja itt.

  • A Velux jó minőségű fenyőfából készült tetőtéri ablakai kiváló hőszigetelők, és a gyártó 10 év garanciát vállal minden ablakára.
  • Válassza a legismertebb márkát 10 év garanciával!

Érdemes szétnéznie, mert a tetőablakok széles méretválasztékában biztosan megtalálja a megfelelőt.

Milyen tetőablakot vegyek?

  • Ha még nem tudja, hogy melyiket válassza, akkor váltson pár szót velünk! Hívja szakembereinket a (26) 375-171-es számon! Segítenek választani.
  • Vagy folytassa az olvasást, és ismerje meg jobban a Velux tetőtéri ablakokat.

Velux tetőablak fajták

Velux tetőtéri ablak (Fa)

A VELUX tetőtéri ablakok magas minőségű, válogatott fenyőből készülnek. Az egyes tetőablak típusok közös tulajdonsága, hogy mind a tok mind a szárny rétegragasztott eljárással készül. A Velux tetőablak impregnálása után típustól függően, a fafelületet két vagy három réteg lakk fedi.

Velux tetőablak (Műanyag)

A Velux tetőablak ablakszárnya és az ablaktok magja is rétegragasztott fa, melyet fehér színű felületfolytonos poliuretán-borítás fed. Ezért ezek a tetőtéri ablakok magasabb minőségűek, mint a hagyományos gyártástechnológiával - a sarokillesztéseknél vágott, a sarkoknál pedig összehegesztett profilokkal - készült ablakok. A belső faszerkezetnek szerkezeti és hőszigetelési szempontból van kiemelkedő jelentősége.

Tetőkibúvó

A VELUX kétféle típusú, lakótérbe nem alkalmas, és egy, a tetőtéri ablak tulajdonságaival megegyező minőségű tetőkibúvót kínál. A huzamosabb tartózkodásra nem alkalmas helyiségekre ajánlott termékek egyike felfelé, másika oldalra nyitható, valamint ezek méretben is különböznek egymástól.

Felújítja otthonát? Vagy új házat épít?

Raktárkészletünkről és egyedi árainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál vagy bemutatótermünkben.