37
éve
Építőanyag kedvező áron
Építsen velünk! Számíthat ránk...
Építőanyag kereső
Termékeink

Grafit Reflex
Minőségi lakások Ürömön

Impresszum

Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Dalostuzep.hu honlap működtetését a Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
(székhely: 2081. Piliscsaba, Új utca 21.; adószám: 12215689-2-13) végzi.

A weboldalt a Dalos Tüzép fa és építőanyag forgalmazással kapcsolatos értékesítési tevékenységének támogatására, forgalmazott építőanyagaink internetes publikálására, valamint a házuk építésén és felújításán gondolkodó érdeklődők széles körű tájékoztatására hoztuk létre.

A honlapon megjelenő tartalmakat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A honlapon olvasható anyagok azonban elsősorban ismeretterjesztő és tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik, és nem is helyettesíthetik az építőipari szakemberek helyszíni felmérését, és a velük való személyes egyeztetést.

Dalos András a Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója

Szerzői jogvédelem

A www.dalostuzep.hu honlapon elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a honlap bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

A Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy azt harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.dalostuzep.hu honlapján található anyagokat kizárólag a Dalos és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

Honlapkészítés és tárhely üzemeltetés:

  • Eastside Informatika Kft.
  • Székhely: 2040. Budaörs, Széles utca 13/1.
  • Telefon: +36-23-414-598, +36-20-931-3128
  • E-mail: info@eastside.hu