37
éve
Építőanyag kedvező áron
Építsen velünk! Számíthat ránk...
Építőanyag kereső
Termékeink

Grafit Reflex
Minőségi lakások Ürömön

Térburkoló kövek, térkő

Térkő burkolatra vágyik?

Beton térburkolatra cserélné a járdát?

 • Vagy a térkövek segítségével a kocsibejárót szeretné burkolni?
 • Egy meghitt kerti pihenőhelyet, egy romantikus sziklakertet vagy éppen egy hangulatos grillsütőt szeretnének kialakítani a kertjükben?

Hogyan válasszon térkő burkolatot?

A térburkolat szépsége és a térkövek praktikus tulajdonságai – leginkább az ára - alapján érdemes választania.

 1. A választáskor a legfontosabb szempont a térkövek színe és megjelenése. Milyen színű burkolat tetszik a legjobban? Melyiket tudná a leginkább elképzelni a kertjében?
 2. A kiválasztott térkő burkolat stílusa mennyire illeszkedik háza stílusához?
 3. Az is fontos, hogy a burkolat fagyálló és kopásálló legyen. Ezzel azonban a választáskor nem sokra megy, mert a beton térkövek mindegyike ilyen. A térkövek tartóssága között azonban már vannak különbségek, és ezt mérlegelje választásakor.
 4. Fontos, hogy a térburkolat teherbírása is megfelelő legyen. Sok térkő típus nem alkalmas gépkocsi forgalomra. Ha pedig csak gyalogos forgalomra tervezi kertje burkolatát, akkor felesleges megfizetnie a nagyobb teherbírású burkolatot.
 5. A kövek formája és vonalvezetése is fontos szempont. A kialakítható mintázatokat a kövek színe mellett a formája határozza meg. A forma befolyásolja a burkolást is. Bonyolultabb, változatos formákkal, és vegyes méretekkel a térkövezés lassabban halad, viszont sokkal szebb lehet a kialakított burkolat mintája.
 6. Természetesen az egyik legfontosabb szempont a térkő ára.
 7. Az építéskor ugyan nem számolunk ezzel, de lényeges az is, hogy a jövőben, adott esetben könnyen bontható legyen a burkolat. Ez biztosított, bármelyik térkövet választja.
 8. A használat során fontos szempont, hogy könnyen tisztán tudja tartani maradandó szennyeződés nélkül. A burkolat felületének anyaga és kialakítása befolyásolja a tisztán tarthatóságát. Az antikolt és antikolás nélküli felületek egészen más hangulatot árasztanak.

A sokféle, sokszor ellentétes szempont miatt könnyen gondolkodóba eshet.

 • A Semmelrock és Leier térkövek a praktikus használati tulajdonságoknak kiválóan megfelelnek. Nagy választékukból viszont nem mindig könnyű jól kiválasztani azt az egyet, amelyik kertje burkolata lesz a következő évtizedekben.
 • Érdemes kikérni szakértő munkatársunk tanácsát döntése előtt.
 • Ha elmondja szakértőnknek az Ön számára legfontosabb szempontokat, akkor ő szakmai tapasztalata alapján ajánlani tud Önnek a különböző térkő gyártók térkövei közül.
 • Kérje szakértőnk segítségét a (+36-30) 942-7340-es telefonszámon kertje térkő burkolatának kiválasztásához!
 • Vagy olvasson tovább, és ismerje meg a térburkoló kövek előnyeit.

Beton térkő burkolat előnyei

 1. A beton térkövek gazdag méret, szín és formaválasztéka lehetővé teszi, hogy otthona stílusához és hangulatához pontosan illeszkedő ízléses és változatos képet alakítson ki birodalmában. Burkolata kialakításának szinte csak a képzelete szab határt.
 2. Nyugodt lehet. A betonból készült térkő tartós. Fagyálló és kopásálló. Jól bírja az időjárás viszontagságait. Ellenáll az elfolyt, kiömlött szennyezőanyagoknak is. (pl. benzin, gázolaj, üzemanyagok). Ezáltal gazdaságos és költséghatékony választás.
 3. Még inkább pénztárcabarát megoldás, ha figyelembe veszi, hogy minden nehézség nélkül átalakítható. Károsodás nélkül, az eredetivel megegyező esztétikai megjelenésben és minőségben rakható le újra.
 4. A szomszédok sem orrolnak meg Önre. Beépítése, átépítése és bontása nem jár zajjal. Nincs törmelék, és nincs szemét. A föld visszadolgozható, beépíthető a kövek közé a gyeptéglák alá.
 5. Ön ügyel a környezetére is? A beton térkő környezetbarát. Természetes anyagokból készül. Gyorsan elvezeti a lehulló és megolvadt csapadékot a fugáin keresztül. Ezáltal nem terheli a csatornahálózatot. A szomszédai hálásak lesznek Önnek.
 6. Szakszerű beépítéssel nem lesznek tócsák a burkolaton. Gyorsan felszárad a víz. A fugákon keresztül szellőzik a burkolat, és a talaj is nedvesebb marad. Ezáltal a bokrok és cserjék valamint kedvenc virágai számára is ideális életfeltételeket biztosít.
 7. Kellemes környezetet teremt otthonában. Az erős napsütésnek is mindennemű károsodás nélkül ellenáll. A nyári kánikulában kevésbé melegszik fel, kellemesebb környezetet biztosít.

Kedvenc térkő burkolata várja

Melyik a kedvence? Választott már?

 • Mi a fontos Önnek a térburkolatok közötti választáskor?
 • A modern, a mediterrán vagy inkább az antik stílusú burkolat tetszik inkább?
 • A Leier térkő gazdag választékából munkatársaink segítségével saját elképzelése szerint állítsa össze kertje burkolatát.
 • Vagy a Semmelrock térkövek legyenek alapozói a szomszédai arcán megjelenő elismerő pillantásoknak?
 • Talán a Barabás téglakő varázsolja otthonossá kertje hangulatát?

Munkatársaink segítenek.

 • Bemutató kertünkben térkő mintadarabok sorát mutatjuk be Önnek választása megkönnyítésére, és
 • segítünk a választásban.

Évtizedek óta szoros kapcsolatban állunk a gyártókkal. Ez biztosítja, hogy igen kedvező áron tudjuk szállítani a kertjébe kiválasztott térkövet.

Köszönjük, hogy elolvasta a térkő burkolatához hasznos információkat. Keressen bennünket a (+36-30) 942-7340-es számon, és

 • legyen a kiválasztott Leier vagy Semmelrock térkövek következő elégedett vásárlója.