37
éve
Építőanyag kedvező áron
Építsen velünk! Számíthat ránk...
Építőanyag kereső
Termékeink

Grafit Reflex
Minőségi lakások Ürömön

Leier cserép

Leier cserép – egyszerűen elegáns

A Leier cserép harmonikusan illeszkedik a különböző építészeti stílusokhoz. Régebben épült épületek tetőszerkezetének megújításakor ugyanolyan jól használható, mint új családi háza cserepezésére.

A Leier betoncserép hullámos cserépprofiljai pontosan illeszkednek és jól kapcsolódnak egymáshoz. A kétszeres akril színbevonat tartóssá varázsolja a cserepek színét, és védi családi háza tetőburkolatát az időjárás viszontagságaival szemben is. A tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar sem árt családi háza tetőburkolatának. A cserepek felhasználásával készült héjazat kellő súlya és nagy szilárdsága megvédi a tetőt az elemek pusztításától, és ellenáll az egyre gyakoribb szélsőséges időjárásnak is.

A tetőcserepek mérete 330x420 mm. 1 négyzetméter tetőfelület lefedéséhez pontosan 10 darab cserép szükséges. A betoncserepeket kiegészítő idomcserepek és tetőtartozékok használatával az egyedi tetőformák is szinte hulladékmentesen lefedhetők.

Leier cserép tulajdonságai

  • Tartós és hosszú élettartamú cserepek életre szóló biztonsággal. Garanciája 50 év.
  • Vízfelvétele nagyon alacsony. Ezért  teljesen fagyállóak. Betoncserepek fagyállóságára vállalt garancia is 50 év.
  • A tetőcserepeknek nincs vetemedése. Tökéletesen  illeszkednek egymáshoz, és ez esőbiztos fedést eredményez. A betoncserepek vízzáróságára vállalt garancia is 50 év.
  • Cserepei méretpontosságára is 50 év garanciát vállal a Leier.

A Leier cserepeinek modell- és színválasztéka számos lehetőséget biztosít családi háza tetőfelületének kialakításához és egyéni elképzelései megvalósításához.

Kérje munkatársunk segítségét a (+36-30) 942-7340-es számon, és válasszák ki együtt az Önnek legjobban tetszőt.

Vásárlás után a RAKLAPOKAT telephelyünkön teljes áron visszavásároljuk.

Nézze meg Leier cserép választékunkat!