Velux Integra tetőablakok

A Velux Integra tetőablakok napelemes és elektromos vezérléssel is működtethetők. Melyiket szeretné? Mindkét irányítás egészséges, kényelmes és biztonságos lakhatást biztosít családjának a tetőtérben.

Ezek a távirányítással vezérelhető tetőablakok intelligens otthona ablakaként és épületautomatizálási rendszerrel vezérelt családi háza tetőablakaként is jól integrálhatók a ház vezérlésére kialakított épületgépészeti rendszerbe. Távirányítással otthona bármely pontjáról egyetlen gombnyomással működtetheti a tetőtéri ablakokat. Sőt be is programozhatja a működésüket.

velux integra elektromos tetőablak

Velux Integra GGL műanyag bevonatos napelemes és elektromos tetőablak

A poliuretán, műanyag bevonatú Velux GGU és a fából készült GGL billenő tetőtéri ablakok és a Velux GPU felnyíló panoráma tetőtéri ablakai is megrendelhetők távműködtetéssel.

A napelemes és elektromos vezérléssel is vezérelhető tetőablakoknál nemcsak az ablakok nyitása és zárása, hanem az árnyékolók és a redőnyök működtetése is távvezérelhető.

Távvezérelt Velux Integra tetőablakok alapelőnyei

Friss levegő, természetes fény és kellemes beltéri klíma a tetőtérben egyetlen gombnyomással.
A tetőablakok, árnyékolók és redőnyök összehangolt távirányítású működtetése.
Velux GPU felnyíló ablakai panoráma kilátást biztosítanak tetőtéri szobájából a tetőablakok távvezérlésének minden praktikus előnyével.

A távvezérlés mellett számos más extra előnnyel is rendelkeznek az Integra távvezérelt tetőablakai

A háromrétegű üvegezéssel ellátott GGU és GGL tetőtéri ablakok kimagasló hőszigeteléssel, 1,1 W/m2K hővezetési tényezővel rendelkeznek. Sőt akár extra hőszigetelő üveggel is megrendelhetők a tetőablakok, és ekkor a tetőablakok hőátbocsátási tényezője 1,0 W/m2K lesz. Ha pedig még hangszigetelő üveggel is kéri a tetőablakot, akkor még kiválóbb lesz a hőszigetelése, mert a hővezetési tényezője 0,85 W/m2K lesz.

Az Integra ablakok távirányítása beállítható úgy, hogy a riasztórendszer aktíválódására a tetőablakok becsukódjanak és a redőnyök is leereszkedjenek. Például a tetőablakokba beépített esőérzékelő az első esőcseppek érzékelésekor automatikusan bezárja a tetőablakokat. Ezzel megvédi bútorai és a padló épségét és tisztaságát.

A távvezérelt tetőablakok CO2 érzékelő használatával zárhatók és nyithatók. Ha elhasználódott a levegő a tetőtéri szobában, és már magas a CO2 tartalma, akkor az érzékelő kinyitja a tetőablakokat, hogy friss levegőt engedjen be tetőtéri szobájába.

A hőmérsékletérzékelő beállított értékei alapján a tetőablakok nyitása és zárása automatikusan irányítható.

A beépített napfényérzékelő a fényerősség mértékének függvényében működteti a redőnyöket a fény megfelelő szabályozásához.

Fából készült vagy poliuretán műanyag bevonattal ellátott tetőtéri ablakokon szeretné beengedni a napfényt tetőtéri szobájába?

Középen billenő vagy pedig felnyíló panoráma tetőtéri ablakokat szeretne a tetőtérben?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük