Tetőfedés Leier betoncseréppel

Felújítja családi házát? Vagy a családok lakhatási támogatásának megnövekedésére reagálva új otthont fognak építeni? A Leier betoncserép kiváló választás lehet családi háza építésénél és felújításánál is.

Természetesen szóba sem jöhetnek a Leier cserepei akkor, ha agyagcserepet szeretnének. A betoncserepek között azonban van egy nehezen verhető előnye ezeknek a cserepeknek. Mi ez a szinte verhetetlen előny?

leier toscana téglavörös tető

Leier Toscana téglavörös cseréptető

Talán nem nehéz kitalálni. A Leier cserepek ára a legkedvezőbb a jó minőségű betoncserepek közül, és ez a családok költségvetésének alakulását ismerve most sokat nyom a latban. Ha nem számít az ár, akkor természetesen azt a cserepet választják majd Önök is, amelyiket a legjobban szeretnének. Ha azonban szoros a költségvetés, akkor ez a cserép megkerülhetetlen választási lehetőség. A Leier Toscana és a Lux cserepek évtizedeken keresztül szívesen látott vendégek lesznek az építkező családok házán.

Milyen szempontok fontosak a tetőcserép választáskor?

Ha feszes költségvetésből építkeznek, akkor is vannak alapvető szempontok, amelyet a kiválasztott cserépnek minden körülmények között teljesíteni kell. Az Önök számára ezek közül melyek a legfontosabbak?

  1. Nemcsak a vízzárósága, hanem a vízelvezető képessége is legyen kiváló a cserépnek.
  2. A téli fagyok ellen legyen ellenálló.
  3. Gátolja meg egy esetleges tűznél a tűz gyors elharapózását.
  4. Szemre is tetszetős legyen, és jó legyen ránézni.
  5. Emellett persze az ára sem utolsó szempont.

A választáskor persze valamiféle fontossági sorrendet Önöknek is meg kell határozniuk majd. Nem számíthatnak majd arra, hogy a legkedvezőbb árú cserép kápráztatja majd el a legjobban a kíváncsian rájuk irányuló tekinteteket, de azért arra számíthatnak, hogy nem kell majd szégyent vallaniuk egyik lehetséges választással sem.

Milyen szempontok alapján választják ki otthonuk tetőcserepét?

Leier Toscana terra tető

A Leier Toscana tetőt téglavörös, terra vagy inkább mogyoró színben szeretné?

Biztos fontos szempont lesz a választásnál a cserepek színe és a formájuk is. A praktikus szempontok között pedig az ár sem fog kullogni a választási szempontok sorának a végén. Emellett azonban a tetőcserepek időtállósága és garantált minősége is fontos választási szempont lehet. Nem mondunk azzal újdonságot, amikor azt mondjuk, hogy a legnagyobb hazai építőanyag gyártó betoncserepei jó eséllyel felveszik a versenyt a többi betoncseréppel szemben.

A Leier cserepeknek a fagyállósága és vízzárósága is kiváló, a betoncserepeknek pedig egyébként is nagyobb a méretpontossága a kerámia cserepeknél. A tetőcserépgyártás pedig ma már olyan színvonalon áll, hogy a Leier is bátran vállalhat 50 év garanciát betoncserepeinek előbb felsorolt tulajdonságaira.

A pénztárcabarát Leier tetőcserép a tető szépségversenybe benevezett Lux Aero és Toscana cserepekkel sem fog szégyent vallani családi házán.

Ezek a tökéletesen vízzáró, fagyálló és nagy méretpontosságú betoncserepek a hozzájuk tökéletesen illeszkedő kiegészítő termékekkel és tartozékokkal együtt olyan tetőrendszert alkotnak, amelyek az Önök által megálmodott tető tökéletes fedését fogják biztosítani az elkövetkező évtizedekben. 5 évtizeden keresztül pedig mindezt garanciával.

A Leier cserepek közül a Toscana valamelyik közkedvelt színére esett a választásuk?

  • Vagy a Lux Aero téglavörös vagy bronz színben lesz a befutó?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük