ACO Drain folyóka rendszer

Az ACO Drain Multiline folyóka rendszer beépített tömítéssel ellátott vízelvezető rendszer, amelyik sokféle beépítésre alkalmas, ha a csapadékvíz elvezetéséről van szó.

A vízelvezető kiépítésekor az ACO folyóka elemek csatlakozásánál az egyik folyókatestbe beépített EPDM tömítés biztosítja a vízelvezetés tökéletes vízzárását.

ACO folyóka rendszer főbb előnyei

A vízelvezetés tökéletességéért alakították ki ezt a kiváló vízzárást biztosító elvezető rendszert.

Robosztus folyókatest

aco multiline folyóka rendszer

ACO Multiline folyóka rendszer vízelvezetésre

A polimerbetonból készült vízelvezető folyókatest jóval erősebb, mint az átlagos anyagokból készült vízelvezető folyókák. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a beépítésekor nem igényel olyan erős betont.

Azért, mert a polimerbeton folyókatest már önmagában is elegendő erősséggel rendelkezik. Kevesebb cement is elég a beton elkészítéséhez.

Jobb öntisztuló képesség a hagyományos vízelvezető folyókákhoz képest

Ez a polimerbeton folyókatest az egyes elemek csatlakozásánál lévő egyenletes átmeneteknek és a polimerbeton sima felületének köszönhetően jobb öntisztulást biztosít a megszokott folyókatestekhez képest.

Megerősített oldalfalú csatornatest

Az ACO Drain Multiline folyóka elemek a 12 mm széles öntött élekkel és megerősített csatorna testtel kiváló vízelvezetéssel rendelkező folyókarendszer építését teszi lehetővé. A vízelvezetőhöz tartozó öntöttvas rácsokkal együtt nemcsak erős, stabil, hanem esztétikus megjelenésű folyóka építését teszi lehetővé.

Könnyű súlyú és könnyű a beépítése is

A polimerbetonból készült folyóka rendszerek jóval könnyebbek a hagyományos cementből készült betonelemeknél. Ez több előnnyel is jár:

  • Egyrészt nem jelent olyan jelentős terhelést az aljzatnak.
  • Másrészt pedig a mozgatása, szállítása és a szerelése is könnyebb a kisebb súlya miatt.

Egyszerű szereléssel beépíthető

Az egyik oldalán tömítéssel ellátott elemeket könnyen rá lehet csúsztatni a másik elem tömítés nélküli oldalára. A gyors szereléskori összerakását még tovább gyorsítja az, hogy nem kell utólagosan tömítő masszával biztosítani az egyes elemcsatlakozásoknál a vízzáróságot. Ezt az előre elhelyezett tömítés biztosítja.

Milyen vízelvezető folyóka rendszert szeretne kiépíteni az ACO Multiline elemek könnyű és gyors beépítésével?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük