Schiedel Kingfire kandalló és kéményrendszer egyedi igényekre

A Schiedel Kingfire kandalló és kéményrendszer modern stílusban berendezett hangulatos nappalija megjelenésében tökéletesen illeszkedő, biztonságos tüzelést biztosító kandallója lehet. Évtizedeken át hangulatos megjelenést nyújt és biztonságos tüzelést ad majd otthonában kandalló és kémény rendszere.

schiedel kingfire

Schiedel Kingfire kandalló kémény rendszer

Milyen tüzelőberendezést szeretne modern stílusban berendezett hangulatos nappalijába?

Milyen kandalló illene tökéletesen nappalija megjelenéséhez?

A Schiedel Kingfire kandalló és kéményrendszere nemcsak biztonságos tüzelésével, hanem elegánsan modern megjelenésével is tökéletes bútordarabja lesz nappalijának.

Mit tud a Schiedel Kingfire kandalló és kéményrendszer?

Hangulatos tábortűz élményét nyújtja nappalijában. Biztonságos kivitelben, takarékos helykihasználással. Mégpedig nemcsak egy-egy alkalommal, hanem hosszú évtizedeken át minden nap a hideg őszi és téli estéken. Ahányszor csak begyújtja a kandallót, és megrakja a vígan, ropogó tűzzel égő fahasábokkal.

Őskori őseinkig visszanyúló több évezredes hagyománya van a barlang közepén hangulatosan lobogó lánggal égő, és biztonságos meleget adó tűz meghitt, barátságos hangulatának. A barátságos meleget adó és az állatok támadásával szemben is biztonságot nyújtó tűz közelébe már őseink is mindig a barátaikat engedték, és nem az ellenségeiket. Pontosan úgy, ahogy mi is a családunkkal, egy-egy vendégségkor pedig meghívott barátainkkal népesítjük be a nappalit.

A cserépkályha is sugárzó meleget ad a nappaliba. Van egy nagy hátránya azonban a kandallóval szemben. Nem látjuk a lángok biztonságos lobogását. Ezzel szemben a kandalló melegét a jól látható lángok vidám lobogása adja.

schiedel kingfire kandalló

Schiedel Kingfire kandalló a nappali közepén

És akkor sincs nagy gond, ha nincs a nappaliban bőséges hely a melegséget adó tűz biztonságos kialakításának. A Kingfire kandallóval ugyanis helyszűkében is biztonságos tüzet varázsolhat nappalija közepére.

Nézze meg a képen, hogy milyen hangulatos és biztonságos kivitelben!

Ráadásul a Schiedel Kingfire kandalló a hozzá tartozó kéményrendszerrel együtt nemcsak hely, hanem még költségtakarékos megoldás is nappalija stílusos hangulatot biztosító berendezéséhez.

Mégpedig azért, mert a kandalló és a kémény egyben, egy megoldással, rendszerben áll rendelkezésére a Schiedel Kingfire megoldásában. A beépítéskor a kandalló és a kémény már előre egybeépítve, daruval kerül beemelésre az építkezés során előre kijelölt helyére. A beemelés után pedig stabil rögzítéssel már a biztonságos működtetése is biztosított lesz.

Melyek a Schiedel Kingfire rendszer előnyei?

Minimal design tervezése révén rendkívül kicsi a helyigénye. Praktikus felhasználhatóságát a kandalló és a kémény egybeépítése is biztosítja tökéletesen optimalizált kialakítással.

Designja a nappali stílusának megfelelően egyedileg alakítható ki, tökéletes harmóniában nappalija berendezésével.

Az építkezéskor az építésen dolgozó daruval az egybeépített emeletmagas kandalló és kéményblokk egyben beemelhető és beépíthető.

A könnyű beépítést és gyors összerelést az előre gyártott, rögzítő elemek is biztosítják.

A biztonságos tüzelés minden szükséges elemével rendelkezik ez a kandalló és kéményrendszer. Ráadásul még tökéletes együttműködésre is képes a házban kialakított szellőzőrendszerekkel.

A kandalló betétje bármikor cserélhető, és igény szerint akár később is beépíthető.

Gazdaságos működtetésével akár 20%-os fűtési költség megtakarítást is elérhet.

A tiszta kandallóüveg a kandallóban lobogó lángok tökéletes látványát biztosítja.

Évtizedeken keresztüli biztonságos tüzelését zárt égésterű, a helyiség légterétől független üzemeltetése biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük