Velux ablakot miért érdemes választani?

A tetőtéri szobában is ugyanúgy szükség van a nappali fényre, mint otthona bármely másik helyiségében. A tetőablak kiválasztásakor a lakberendezési és esztétikai szempontokon túl a tetőtérben lévő szobák természetes fénnyel való ellátásáról és a fűtési költségek alakulásáról is dönt.

A tetőtéri szobák fűtésénél a kellemes belső klíma mellett az egyik legfontosabb szempont a fűtés gazdaságossága. A meleg levegő felfelé száll, ezért a tetőtér szarufák közötti hőszigetelése mellett a tetőablakok megfelelő szigetelése is nagyban hozzájárul a fűtésre fordított energiafelhasználás alakulásában. A Veluxnak többek között erre is van megoldása.

velux panoráma ablak

A Velux felnyíló, billenő panoráma ablakai nemcsak a napfényt engedik be a szobába, hanem még kiváló hőszigetelők is

A Velux az elmúlt hét évtizedben, és 1986 óta pedig Magyarországon is a vásárlói igényekre figyelve fejleszti termékeit.

  • A vevők pedig már hosszú évtizedek óta a kiváló minőségű tetőablakokat keresik megbízható, egyenletes minőségben, hosszú távú garanciával.
  • Az utóbbi évtizedben pedig az ablakok esztétikus megjelenésén túl alapvető fontosságú lett a tetőablakok hőszigetelő képességének alakulása is.
  • Ezért aztán nem meglepő, ha a Velux ablakok fejlesztésekor éppen ezekre az összetevőkre figyelnek.

Az építőanyag gyártásban a gyártók kommunikációja helyett sokkal inkább a vásárlók elégedettsége és a kivitelezéssel foglalkozó építőipari szakemberek ajánlása minősíti az építőanyagokat.

Ma az építőanyag kereskedelem piacán is minden egyes gyártó kiváló minőségű építőanyagokat kínál mégpedig versenyképes áron. Ebben pedig nem különbözik egymástól a térköveket, tetőcserepeket vagy éppen tetőablakokat előállító gyártó sem. Mégis milyen specialitásoktól lehetnek a Velux tetőablakai egyediek, jobbak a többi piacon lévő tetőtéri ablaktól?

Miért elégedettek a vásárlók, és ajánlják a szakemberek a Velux ablakait?

A rövid válasz erre a kérdésre az, hogy azért, mert jók a cég ablakai. A fontos kérdés azonban az, hogy miért és mitől jók a Velux által gyártott tetőablakok?

Széles termékválaszték tökéletes minőségben

A kiváló minőségű fából készült és a választékbővítést szem előtt tartva egyes tetőablakok műanyag borítással ellátott ablakok nagy típus és méretválasztékban és többféle kivitelben segítik a tetőtéri szobák esztétikus és energiatakarékos megépítését.

Az alsókilincses és felsőkilincses változatok, a kézzel vagy távirányítással vezérelhető ablakok olyan méretben és kivitelben választhatók, amilyenre Önnek szüksége van.

A nagy méret és típusválaszték azonban még messze nem inden.

Tetőablakok teljes rendszerben

A tetőablak önmagában még kevés a tökéletes komfortérzethez és a szobák energiatakarékos működtetéséhez. A külső és belső árnyékolók rendszerével kiegészülve tudják biztosítani azt a kényelmet és fűtési energia megtakarítást, ami ma már hozzátartozik az egyre drágább energia gazdaságos felhasználásához és mindennapi kényelmünkhöz.

A tetőablak a lelke a rendszernek, mert a megfelelő méretű és típusú ablakok biztosítják a kilátást, és engedik be a szobába az éltető napfényt.

  • A belső és külső árnyékolók és redőnyök segítenek megteremteni a szobában azokat a fényviszonyokat, amelyek akár nappal is képesek biztosítani a tökéletes pihenés lehetőségét, és segítenek a szoba gazdaságosabb fűtésében is.
  • A burkolókeretek biztosítják az ablakok beépítésének tökéletes vízzáróságát.
    A kombi keretek pedig a tetőablakok csoportos beépítését is lehetővé teszik.

A nagy típus és méretválaszték a tartozékok sokaságával még nem minden.

Garancia egy évtizedre

A kiváló minőség az építőiparban nem a pillanatnyi kellemes élményről, hanem a hosszú távú megbízhatóságról szól. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kerámiából készült falazóanyagok, a betonból és kerámiából gyártott tetőcserepek több évtizedes élettartama. A fából készült tetőablakokra a fa alapanyag miatt nem lehet felvállalni a fél évszázados vagy még ennél is hosszabb élettartamot, de ha kiváló minőséget használnak fel a gyártáskor, akkor több évtizedes élettartamról szólhatnak a tetőtéri ablaknál is a vásárlói nyilatkozatok.

A Veluxnál pedig olyan kiváló minőségű faanyagok tökéletes beépítéséről beszélhetünk, hogy bátran vállalhatják termékeik 25 élettartamát, és nyugodtan vállalhatják a 10 éves garanciát minden szakszerűen beépített tetőablakukra.

Önnek milyen szempontok fontosak tetőtéri szobája természetes fénnyel való ellátásában?
Ezeknek az igényeknek milyen típusú és méretű tetőablakokkal fog tudni megfelelni?

Milyen kiegészítőkre lesz még szüksége tökéletes kényelméhez és a szobák gazdaságos fűtéséhez?

  • Ha nem tudja minden kérdésére a tökéletes választ, és szívesen venné igénybe 35 év építőanyag kereskedelmi tapasztalatát a kérdések megválaszolásában, akkor hívja munkaidőben a (+36-26) 375-171-es számot.
  • Segítünk komfortosan élni, és gazdaságosan fűteni tetőtéri szobájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük